Bezoeken | Future Lighting

Voor bezoekers

Kom je langs in november? Lees hier alle belangrijke updates voorafgaand aan jouw beursbezoek.

Deelnemen | Future Lighting 2022

Deelnemen?

Ontdek waarom jij dit nieuwe B2B event
voor de verlichtingsbranche
niet mag overslaan.

Exposanten | Future Lighting

Voor exposanten

Ben je al exposant? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw deelname aan Future Lighting 2022.

Wat is Future Lighting?

Future Lighting 2022 op woensdag 23 en donderdag 24 november in Evenementenhal Gorinchem. Een spiksplinternieuw niche event voor de verlichtingsindustrie in Nederland en Vlaanderen dat vijftig exposanten combineert met een tweedaags kennisprogramma voor verdieping over actuele licht thema’s. 

Thema's

Aan Future Lighting 2022 is een tweedaags kennisprogramma gekoppeld met ruim aandacht voor de nieuwste lichttrends. De sessies zijn voor lichtontwerpers en architecten enerzijds en installateurs anderzijds. Het kennisprogramma met twintig sessies van een half uur is opgebouwd rond de volgende thema’s:

Licht & Architectuur

Licht & Architectuur

Goed licht versterkt de architectuur. Daarom is het noodzaak dat architect en lichtontwerper met elkaar gaan samenwerken. Uitgangspunt is dat licht een integraal onderdeel van de architectuur is en moet worden meegenomen in het lichtontwerp. Voor het welbevinden van de gebruiker is naast interieur, kleur en vorm, licht een belangrijke component voor de gezondheid en productiviteit.

Licht & Kwaliteit

Licht & Kwaliteit

De kwaliteit van de verlichting wordt geborgd door normen en richtlijnen. Lichtontwerpers en installateurs moeten de richtlijnen kennen en ze goed kunnen toepassen. Technologie maakt het gebruik van verlichting flexibeler, doelgerichter en intelligenter. Hoe verhouden richtlijnen en intelligente verlichting zich ten opzichte van elkaar?

Licht & Gezondheid

Licht & Gezondheid

Wat is de invloed van lichtkleuren op de biologische klok? Deze vraag wordt in het congresprogramma behandeld. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe om te gaan met de hinder die kunstlicht kan veroorzaken op flora, fauna en mens. Hier moet op de juiste manier mee worden omgegaan. Licht weglaten is ook een vorm van kwaliteit.

Wetenschap & Onderzoek

Wetenschap & Onderzoek

Technische universiteiten leiden jaarlijks een groot aantal ‘licht’ studenten op. Zij doen onderzoek, schrijven wetenschappelijke publicaties en promoveren hierop. Maar waar zijn zij mee bezig? Wat zijn er voor nieuwe inzichten bij deze jonge honden die mogelijk later de nieuwe ‘Wout van Bommel’ en ‘Peter Hanselaar’ kunnen worden?

Nieuws

Bekijk de promo

Future Lighting 2022
Het event voor kennis & innovatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen rondom Future Lighting 2022.

Event partners

Media partners

ALLICHT LOGO

Deelnemers

Future Lighting

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de keynote sprekers, nieuwe deelnemers en het laatste nieuws omtrent Future Lighting?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief: