Onze unieke uitnodigingsservice

Deelname aan Future Lighting is inclusief het kosteloos uitnodigen van relaties via de gratis uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business.

Hoe werkt het?
Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt de relatielijst (max. 2000 adressen) in onze beveiligde omgeving in My Easyfairs en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

De belangrijkste voordelen op een rij

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die je normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaar je! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. In alle uitnodigingen vermelden we jouw bedrijfsnaam.
Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kun je de beursdeelname optimaal voorbereiden.

Je wil rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je (samen met andere exposanten) veel invloed op wie je ontmoet.

Omdat wij tientallen tot honderden uitnodigingen versturen vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. De kans dat je hen op de beurs gaat ontmoeten heb je zo aanzienlijk vergroot.

VRAGEN OVER MY EASYFAIRS?

Neem gerust contact op met team Exhibitor Activation.

Hoe uitgebreider je jouw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie je over jouw eigen organisatie deelt; voorafgaand, tijdens én na de Future Lighting Vakbeurs. Zo bereik je al voor je daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.