Waarom bezoeken?

Future Lighting 2023 gaat door op woensdag 22 en donderdag 23 november in Evenementenhal Gorinchem. Een spiksplinternieuw niche event voor de verlichtingsindustrie in Nederland en Vlaanderen dat vijftig exposanten combineert met een tweedaags kennisprogramma voor verdieping over actuele licht thema’s.

Doe kennis op over licht en verlichting

In samenwerking met NSVV biedt Future Lighting een kwalitatief hoogwaardig contentprogramma aan. Kom tijdens de kennissessies meer te weten over de laatste trends en innovaties omtrent Lighting Design, Indoor, Outdoor en Onderwijs & certificering.

Kom in contact met de branche

Future Lighting is het enige event dat zich richt op de lichtketen in Nederland en Vlaanderen. Een mooie kans om in contact te komen met gebouwbeheerders, facilitair managers, adviseurs, architecten en installateurs. De markt is over de volle breedte vertegenwoordigd op het event.

Ontdek nieuwe producten en innovaties

Kom tijdens Future Lighting in aanraking met nieuwe producten en innovaties op het gebied van licht en verlichting. Een diverse groep exposanten is aanwezig om nieuwe en bestaande producten te presenteren voor de verlichtingsindustrie.

Bestel hier je ticket

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen rondom Future Lighting 2023.