Waarom bezoeken?

Future Lighting 2024 gaat door op woensdag 20 en donderdag 21 november in Evenementenhal Gorinchem. Een niche event voor de verlichtingsindustrie in Nederland en Vlaanderen waar kennis en innovatie centraal staan. Samen met onze brancheorganisatie stellen we een hoogwaardig kennisprogramma op waar experts het woord nemen voor verdieping over actuele licht thema’s. Met deze kennis op zak lopen bezoekers zo de expo op waar 75 exposanten hun nieuwste verlichtingsoplossingen presenteren. Bezoekers zijn architecten, lichtontwerpers, facility managers, gebouwbeheerders, adviseurs en installateurs.

"De beurs is heel professioneel opgezet en toch gemoedelijk. Het is een ideale gelegenheid om te netwerken. Daarnaast erg interessante lezingen bijgewoond! Complimenten."

Doe kennis op over licht en verlichting

In samenwerking met NSVV biedt Future Lighting een kwalitatief hoogwaardig kennisprogramma aan met als thema dit jaar 'Light beyond led'. Wat is het effect van licht op het welzijn van mens en dier? Verschillende experts nemen het woord om hun kennis en ideeën met bezoekers te delen.

Kom in contact met de branche

Future Lighting is het enige event dat zich richt op de lichtketen in Nederland en Vlaanderen. Een mooie kans om in contact te komen met architecten, lichtontwerpers, gebouwbeheerders, facilitair managers, adviseurs en installateurs. De markt is over de volle breedte vertegenwoordigd op het event.

Ontdek nieuwe producten en innovaties

Vanuit het kennisprogramma loop je rechtstreeks de expo op waar 75 exposanten staan te popelen om hun nieuwste lichtoplossingen met jouw te delen. Nieuw dit jaar is het Innovatieplein. Hier presenteren 10 exposanten hun meest innovatieve verlichtingsproducten waar jij op kan stemmen. Breng ook zeker een bezoek aan het Innovatietheater!

Bestel hier je ticket

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen rondom Future Lighting 2024.