Future Lighting is hét moment om al jouw (potentiële) klanten en relaties te ontmoeten en hen jouw nieuwste producten en diensten te presenteren.

In aanloop naar de beurs is het daarom belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken bij je (potentiële) relaties. Zo zorgen we samen met jou als exposant voor een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Bekijk hieronder welke tools wij bieden om je beursdeelname zo goed mogelijk te promoten.

Marketingmaterialen

Op My Easyfairs vind je diverse materialen (logo, banners & social afbeeldingen) om jouw deelname via verschillende marketinguitingen kenbaar te maken bij de gewenste doelgroep. Deze zijn te downloaden onder het kopje ‘Klanten & prospects uitnodigen’.

Exposantenpakket

Naast de promotiemiddelen uit het handboek, ontvang je een exposantenpakket met geprinte uitnodigingen waarmee je jouw relaties persoonlijk kunt uitnodigen voor een bezoek aan Future Lighting

Uitnodigingsservice

Wil je het uitnodigen van jouw relatiebestand liever uitbesteden? Dan kun je gratis gebruik maken van onze Uitnodigingsservice, waarbij je tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten bespaart omdat wij het uitnodigen van je relaties volledig uit handen nemen.