Waarom deelnemen aan Future Lighting?

Future Lighting 2022 op woensdag 23 en donderdag 24 november in Evenementenhal Gorinchem.
Een spiksplinternieuw niche event voor de verlichtingsindustrie in Nederland en Vlaanderen dat vijftig exposanten combineert met een tweedaags kennisprogramma voor verdieping over actuele licht thema’s.

Het enige B2B event voor de lichtketen

Future Lighting is het enige B2B event dat zich richt op de lichtketen in Nederland en Vlaanderen. De kwaliteit van het expositieveld en het contentprogramma zorgen er gegarandeerd voor dat gebouwbeheerders, facilitair managers, adviseurs, architecten en installateurs het event bezoeken.

Samen met NSVV

Met Future Lighting weten we ons gesteund door de markt. We werken intensief samen met NSVV, de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde. Dit onafhankelijke kenniscentrum voor licht en verlichting en de Belgische partners IBE-BIV en Groen Licht Vlaanderen staan samen garant voor een interessant tweedaags contentprogramma.

Beursdeelname met hoog ROI

Easyfairs organiseert beurzen met een hoog ROI. We bieden onze exposanten de gemakkelijkste manier om deel te nemen aan beurzen. Met de all in formule is alles geregeld. Van standbouw, gepersonaliseerde achterwand tot het Easygo marketing pakket.

Sterk contentprogramma

Future Lighting kent een op de doelgroep toegespitst contentprogramma. Er zijn specifieke kennissessies voor de installateur enerzijds en sessies voor architecten, adviseurs, gebouweigenaren en facilitair managers anderzijds. Toegespitste sessies zorgen gegarandeerd voor de juiste bezoekersdoelgroepen op het event.

Op prachtige beurslocatie

Future Lighting wordt gehouden op Next Level dat met twee splinternieuwe congreszalen naast de beursvloer uitstekend is uitgerust om een hoogwaardig contentprogramma te hosten. De naastliggende hal biedt daarbij een uitstekend decor voor een expo waar de smaakmakers in licht en verlichting zich presenteren.

Interesse in deelname? Neem contact met ons op

Kevin Future Lighting

Kevin de Jong
Accountmanager
+31(0)6 319 880 67

Nick de Vries
Accountmanager
+31(0)6 319 930 21