Waarom deelnemen aan Future Lighting?

Met Future Lighting 2022 zijn we in het diepe gesprongen. Een eerste editie is altijd spannend. Trekken we de juiste doelgroepen? Zijn we in staat een tot de verbeelding sprekend contentprogramma op te tuigen? Zijn onze exposanten na afloop tevreden? We hebben de vuurdoop ruimschoots doorstaan. Na afloop kregen we het ongekende hoge rapportcijfer van 8.5 van onze exposanten. Bezoekers waren lovend over het contentprogramma.

Lichtontwerpers, architecten, adviseurs,  facilitair managers en gebouwbeheerders komen op 22 & 23 november 2023 in contact met bestaande relaties en nieuwe gezichten uit de lichtbranche.

Wat deelnemers zeggen over Future Lighting >>

Het enige B2B event voor de lichtketen

Future Lighting is het enige B2B event dat zich richt op de lichtketen in Nederland en Vlaanderen. De kwaliteit van het expositieveld en het contentprogramma zorgen er gegarandeerd voor dat gebouwbeheerders, facilitair managers, adviseurs, architecten en lichtontwerpers het event bezoeken.

Doelgroep

We brengen je in contact met kwalitatief hoogwaardige bezoekers, waaronder onder andere lichtdesigners / architecten; gebouweigenaren en technical consultants.

Beursdeelname met hoog ROI

Direct na afloop van het event leveren we jou alle waardevolle leads uit, inclusief interessante kenmerken van deze contacten. Je salesmensen kunnen direct starten met de opvolging.

Sterk contentprogramma

We hebben vorig jaar hoge ogen gegooid met een hoogwaardig contentprogramma waarin NSVV, IBE-BIV & Groenlicht Vlaanderen inhoudelijk het voortouw namen. We mobiliseren hiermee een interessante doelgroep naar het event te komen. We kregen hiervoor hoge waarderingscijfers.

Online deelname

Vanaf dag 1 kun je je online manifesteren. We bieden je daarvoor een serie overzichtelijke online (marketing) tools aan. Daarnaast zetten we onze kanalen in om de markt te laten weten dat je deelneemt. Dit betekent nog groter succes op de beursvloer.

Interesse in deelname? Neem contact met ons op

Kevin Future Lighting

Kevin de Jong
Accountmanager
+31(0)6 319 880 67

Nick de Vries
Accountmanager
+31(0)6 319 930 21