Waarom deelnemen aan Future Lighting?

Met grote trots organiseren wij dit jaar voor de 3de keer Future Lighting, hét toonaangevende event voor de verlichtingsbranche in Nederland en België.

Future Lighting brengt de gehele verlichtingssector samen, van lichtadviseurs, architecten en gebouweigenaren tot installateurs. Wij bieden een unieke kans om contacten te leggen, producten te presenteren, jouw merk te profileren en kennis te delen.

Wij organiseren niet zomaar een event. Future Lighting legt de nadruk op kennisdeling en samenwerking. We zoeken hierin continu naar nieuwe samenwerking en vooraanstaande organisaties om zo een interessant programma samen te stellen. De nieuwste ontwikkelingen, hoogwaardige verlichtingsoplossingen en trends in de branche staan hierbij altijd centraal.

Future Lighting 2024 vindt plaats op 20 & 21 november 2024.

Wat deelnemers zeggen over Future Lighting >>

Het enige B2B event voor de lichtketen

Future Lighting is het enige B2B event dat zich richt op de lichtketen in Nederland en Vlaanderen. De kwaliteit van het expositieveld en het contentprogramma zorgen er gegarandeerd voor dat gebouwbeheerders, facilitair managers, adviseurs, architecten en lichtontwerpers het event bezoeken.

Doelgroep

We brengen je in contact met kwalitatief hoogwaardige bezoekers, waaronder lichtontwerpers, architecten, gebouweigenaars, installateurs.

Beursdeelname met hoog ROI

Direct na afloop van het event leveren we jou alle waardevolle leads uit, inclusief interessante kenmerken van deze contacten. Je salesmensen kunnen direct starten met de opvolging.

Sterk contentprogramma

We hebben vorig jaar hoge ogen gegooid met een hoogwaardig contentprogramma waarin NSVV, IBE-BIV & Groenlicht Vlaanderen inhoudelijk het voortouw namen. We mobiliseren hiermee een interessante doelgroep naar het event te komen. We kregen hiervoor hoge waarderingscijfers.

Online deelname

Vanaf dag 1 kun je je online manifesteren. We bieden je daarvoor een serie overzichtelijke online (marketing) tools aan. Daarnaast zetten we onze kanalen in om de markt te laten weten dat je deelneemt. Dit betekent nog groter succes op de beursvloer.

Interesse in deelname? Neem contact met ons op

Tim Bosch

Accountmanager
+31 (0)6 31 98 80 79

Nick de Vries

Accountmanager
+31 (0)6 31 99 30 21

Kevin de Jong
Accountmanager
+31(0)6 319 880 67