Future of Lighting Innovation Award

Speciaal voor exposanten van Future Lighting wordt dit jaar voor het eerst de Future of Lighting Innovation Award uitgereikt! Op het Innovatieplein, direct na de entree, zullen 10 bedrijven hun meest innovatieve product/dienst mogen tentoonstellen aan alle bezoekers van het event.
Heeft jouw innovatie de meeste stemmen van het publiek gekregen, of kroont onze vakjury jouw innovatie tot de winnaar? Dan wint jouw bedrijf de Future of Lighting Innovation award en ontvang je een PR-pakket ter waarde van € 2.000!

Deadline
Lever je innovatie uiterlijk 20 september in om kans te maken op de Future of Lighting Innovation Award!

Inschrijving & nominaties
Via onderstaand inschrijfformulier kun je als exposant je innovatie insturen en kans maken om genomineerd te worden. Een vakjury zal bepalen welke (maximaal) 10 innovaties kans maken op de award.

Voorwaarden 

  • Kans maken op de award kan alleen met een EasyGo Plus of Premium pakket. Beschik je nu over een EasyGo Leads pakket, maar wil je toch meedoen aan de Future of Lighting Innovation Award? Neem dan contact op met onze Accountmanager. 
  • Heb je je innovatie verzonden? Upload hem daarna ook op je MyEasyfairs account onder het kopje ‘Innovatiegalerij’.
  • Let op: dit is de enige manier om deel te nemen aan de Future of Lighting Innovation (publieks)prijs. Heb je al een innovatie in My Easyfairs staan? Lever deze dan ook hier aan.

Schrijf je nu in voor de Future of Lighting Innovation Award!