Meer kennis, innovaties en presentaties; dit kan jij verwachten van Future Lighting 2024! 

Future Lighting keert in 2024 terug voor alweer de derde editie van hét toonaangevende event voor de verlichtingsindustrie in Nederland en Vlaanderen. Op woensdag 20 en donderdag 21 november komt de volledige lichtsector samen in Next Level, Evenementenhal Gorinchem. Wij brengen je graag op de hoogte over alles wat je dit jaar kunt verwachten. Naast een nieuw campagnebeeld zijn er namelijk tal van andere vernieuwingen die we nu al met je willen delen!  

Met veel enthousiasme kunnen we terugkijken op het succes van de vorige editie van Future Lighting, waarbij we een indrukwekkende verdubbeling zagen in het aantal exposanten ten opzichte van het eerste jaar. Voor de komende editie verwachten we nog meer exposanten te verwelkomen, waardoor we onze bezoekers een nog breder scala aan innovaties uit de verlichtingsindustrie kunnen aanbieden.   

Nog meer interessante presentaties! 
Dit jaar organiseren NSVV, IBE-BIV en Groen Licht Vlaanderen opnieuw de wetenschappelijke conferentie van Future Lighting. Het thema van dit jaar is “Light beyond led”. Door het toepassen van led kan met veel minder elektrische energie een gelijkwaardig lichtniveau worden gerealiseerd dan met de conventionele lichtbronnen. Dat is alom bekend. Maar daar houdt het niet op. Licht is veel meer dan dat. Tijdens Future Lighting duik je dankzij verschillende interessante sprekers dieper in deze materie.
Wil je een presentatie geven over een van deze onderwerpen? Dat kan! Meer informatie is te vinden op https://www.nsvv.nl/call-for-papers-congres-tijdens-future-lighting-20-21-november-2024/ of meld je aan voor 31 mei 2024 via info@nsvv.nl onder vermelding van FL2024, inclusief titel en korte inhoudsbeschrijving.  

Daarnaast openen wij de deuren van onze tweede conferentiezaal voor nog meer informatie! In deze zaal worden oplossingsgerichte presentaties geboden door exposanten. Hiermee breiden we ons kennisprogramma nog verder uit en bieden we onze bezoekers een nog rijker scala aan leerzame, inspirerende en praktische sessies.  

Innovaties in de spotlight op het Innovatieplein 
Future Lighting draait om innovatie. Daaraan wordt tijdens de aankomende editie extra aandacht besteed! Exposanten krijgen de mogelijkheid om voor het event hun meest vooruitstrevende producten of diensten in te dienen. Een vakjury van experts selecteert de 10 meest innovatieve oplossingen die een plek verdienen op het Innovatieplein. Bezoekers kunnen via hun smart badge stemmen op hun favoriete innovatie. Geen Innovatieplein zonder prijs! Op dag 2 van Future Lighting wordt de Future of Lighting Innovation Award uitgereikt aan de innovatie met de meeste stemmen.  

Lighting Experts Dinner 
In 2023 vond de lancering plaats van het Lighting Experts Dinner tijdens Future Lighting, waar meer dan 80 lichtexperts gezamenlijk dineerden en discussies voerden om collectief de kwaliteit van ‘licht’ in de keten te verbeteren. Tijdens de aankomende editie zal hier een vervolg aan worden gegeven door het ondertekenen van een convenant, dat zal worden overhandigd aan een belangrijke vertegenwoordiger binnen de verlichtingsindustrie of overheid.   

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over Future Lighting 2024? Houd dan onze website in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief