Unlumited Lighting Solutions

Unlumited Lighting Solutions

Over ons

Unlumited staat voor Unlimited, United en Lumen. We combineren armaturen en componenten om jouw gewenste lichteffect te creëren; de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Ons assortiment bestaat uit armaturen, bedieningsoplossingen en contourverlichting.

Ons groeiend team van 15 mensen wil het verschil maken door uitzonderlijke flexibiliteit en end-to-end oplossingen te bieden. We kijken verder dan producten; we denken in geoptimaliseerde kwaliteitsoplossingen die lang meegaan.

Met onze productielijn in Nederland kunnen we configuraties samenstellen die voldoen aan de wensen en eisen van jou als klant. Omdat elke toepassing en de vereisten daarvan kunnen verschillen, bieden we ook de tools om alles naadloos op elkaar af te stemmen en te integreren.

We volgen de vooruitstrevende industrie op de voet en zijn gespecialiseerd in dynamische lichtoplossingen en bedieningselementen. Elke dag worden we geïnspireerd en halen we energie uit de best mogelijke lichtbron: daglicht! Licht kan veel meer dan alleen zichtbaarheid creëren. Daarom integreren we de positieve elementen van daglicht in onze producten!

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht