Willem Dammers

Titel sessie
Licht als sleutel voor Smart Building: praktijkcase Tripolis-Park

Over
Willem Dammers is, met meer dan 20 jaar ervaring in de verlichtingsbranche, de drijvende kracht achter TRILUX Benelux. Zijn leiderschap, met een focus op innovatie en duurzaamheid, heeft het bedrijf laten door ontwikkelen tot een full service aanbieder van lichtoplossingen in office, industry en retail. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol als bestuurslid van de Nederlandse Lichtassociatie (NLA), waar hij zijn strategisch inzicht inzet om de toekomst van de industrie te vormen.

Voor wie
Deze sessie spreekt een breed publiek van professionals en geïnteresseerden aan die betrokken zijn bij verlichtingstechnologie, duurzaamheid en welzijnsinitiatieven. Het benadrukt innovatie, samenwerking en de voordelen van geavanceerde technologieën bij een kantoorrevitalisatie.

Dit ga je leren
Willem Dammers presenteert een klantencase. Het gaat om het project TRIPOLIS Park te Amsterdam, een kantoorrevitalisatie waar de nieuwste technieken (wireless light control & hcl) hand in hand gaat met een focus op duurzaamheid en welzijn. Trilux is als lichtleverancier enorm dicht betrokken geweest bij de totstandkoming van de oplossing voor dit gebouw, omdat ze al vanaf minuut één direct aan tafel hebben gezeten bij de eindklant (Flow Real Estate) en het technisch uitvoerende team (Bosman Bedrijven/Arcadis) in samenwerking met smartpartners HC KP (klimaat) en MyMesh. 

Tripolis-Park is een high-performance kantoorcampus van 50.000 m2 dat de nieuwe standaard zet op het gebied van duurzaamheid, welzijn en technologie. Een eco-bewuste campus, gerealiseerd om lichaam en geest te inspireren en stimuleren.

Verlichting speelt in dit gebouw dé centrale rol om duurzaamheid, welzijn en techniek samen te brengen tot een plek waar mensen graag werken en verblijven.