De Proeftuin

Future Lighting introduceert De Proeftuin. Letterlijk een tuin waar kleine, innovatieve ondernemingen (1 tot 4 werknemers) zich kunnen presenteren aan verlichtingsexperts. Future Lighting is een nieuw event voor lichtontwerpers, architecten en gebouwbeheerders die zich oriënteren op de nieuwste verlichtingtrends- en innovaties. Het event is extra interessant omdat er een kennisprogramma aan is gekoppeld

Fenos BVBA
Stand: PT1

Fenos is een jong en innovatief verlichtingsproductie- en ontwerpbedrijf gevestigd in België en richt zich op het maken van professionele lichtoplossingen die toegankelijk en betaalbaar zijn.

Meutzner Meet Diensten
Stand: PT2

Meutzner Meet Diensten helpt op basis van de meest nauwkeurige metingen en kwaliteitsbeoordelingen verlichting te verbeteren.

LEDline Bv
Stand: PT3

Ledline is in 2018 opgericht en heeft als specialisatie industriële verlichting. De armaturen worden daarnaast ook in Retail gebruikt. Denk aan doe-het-zelf winkels, autoshowrooms en tuincentra.

Veluws Licht
Stand: PT4

Goede verlichting heeft een positief effect op werkprestaties, resultaten en gezondheid. Bij Veluws Licht is het de missie elk pand en elke ruimte te voorzien van de juiste, duurzame en energiezuinige LED-verlichting. Met passie, expertise en jarenlange ervaring biedt het een compleet verlichtingspakket een totaaloplossing voor ieder project.

Kroone Lighting
Stand: PT7

Kroone Lighting levert en produceert duurzame architectonische verlichting voor zowel nieuwbouw als renovaties. Met onze maatwerk lichtoplossingen bieden wij meerwaarde aan de ruimtelijke kwaliteit en dragen aanzienlijk bij aan uw energiebesparing. Ook zijn wij gespecialiseerd in het verduurzamen van gebouwgebonden armaturen.