Unifit

Unifit

Over ons

Smart lighting van Casambi geeft ons al jaren de mogelijkheid om gebruiksvriendelijke robuuste toekomstbestendige lichtoplossingen te realiseren voor onze klanten. Op future lighting laten wij graag zien wat dat voor u kan betekenen!
Casambi is een draadloze oplossing gebouwd rond de Casambi App. Door in deze app uw voorkeuren vast te leggen kunt u uw verlichting voortaan heel eenvoudig aansturen. U kunt gericht groepen lampen bedienen en complete licht configuraties oproepen. Hiermee creëert u meer sfeer en meer flexibiliteit in uw ruimtes.

Daarnaast kunt u, met behulp van timers en sensoren, uw verlichting efficiënter én zuiniger maken. U kunt bijvoorbeeld met timers uw nacht-of avondverlichting activeren. Bewegingssensoren zorgen ervoor dat het licht alleen brandt wanneer een ruimte gebruikt wordt. Ten slotte kan het gebruik van Human Centric lighting, wat in Casambi is ingebouwd, welzijn en de productiviteit van de gebruikers verhogen.

Casambi is tegenwoordig een platform waar veel leveranciers, van armaturen en domotica, op aansluiten. Op deze manier is er een Casambi Ecosysteem ontstaan van drivers, sensoren, schakelaars en verdere uitbreidingen. Zo maakt Casa Rollo het mogelijk om via Casambi lamellen en gordijnen te bedienen.
Dit ecosysteem zorgt ervoor dat Casambi altijd aangesloten kan worden op uw verlichting, of zelfs uw gebouw. De continue ontwikkeling ervan maakt de oplossing bovendien toekomstbestendig.

Het implementeren van Casambi smart lighting is niet ingrijpend of technisch ingewikkeld. Door de kleine lichte modules en de draadloze oplossing is het zelfs voor kwetsbare omgevingen geschikt. De Casambi app is intuïtief in gebruik, en voor iedereen snel te leren.

Denkt u na over smart lighting? Kom vooral langs op de stand. Wij denken graag met u mee!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht