MacBright Bv

MacBright Bv

Over ons

MacBright BV is opgericht in 1994. In de filosofie van MacBright hebben we ons ontwikkeld tot een modern bedrijf die zich focust op de huidige trends zoals LED, maar wij zijn ook uw actieve partner op het gebied van voorraad, kwaliteit, design en technologie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft onze uiterste aandacht en we zien dit ook als onze verantwoordelijkheid.

Ons leveringsprogramma bestaat uit verlichtingsarmaturen voor kantoren, winkels, hotels, restaurants, woon- en opslagruimten, ziekenhuizen, banken, maar ook wegen en parkeerplaatsen. We hebben een grote flexibiliteit in kleine en grote hoeveelheden private labeling, projectverpakking etc.
Onze fabrieken dragen bij aan een dynamische levering van de benodigde producten. MacBright verlichting legt de nadruk op een maximale tevredenheid van de klanten en we passen ons aan hun behoeften en verwachtingen. Operationele en strategische flexibiliteit zijn de middelen om deze doelen te bereiken.

MacBright adviseert
MacBright ondersteunt en adviseert u bij de keuze van de juiste armaturen. Vanuit lichttechnisch en commercieel oogpunt. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom.

MacBright werkt ook projectmatig
Bij een project wordt er samen met de grossier en installateur een logistiek plan opgesteld en wordt het project opgedeeld in overzichtelijke fasen. Waarbij de planning kwaliteit en specificaties goed worden bewaakt.

Tijdens het project verzorgt MacBright een projectboek de specificaties worden hier op project en artikel niveau vastgelegd. Tevens verzorgen wij de code labeling evenals de locatie labeling van de armaturen.

MacBright ondersteunt
Uiteraard kunnen wij voor u een lichtplan of lichtberekening maken, maar ook een terug verdienplan of een ROI kunnen wij voor u verzorgen. Op het moment dat er sprake is van een systeem garantie kunnen wij uw klant hiervoor bij Philips en Osram aanmelden.

MacBright en 2BA
2BA, staat voor BestandsBeheer Artikelen. Zoals de naam al zegt, houdt 2BA zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de installatiebranche. MacBright levert al haar producten in PAB2 bestand [tot en met stap 5 ETIM kenmerken] aan zodat ons bestand zeer eenvoudig in uw systeem is in te lezen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht