Hateha BV

Hateha BV

Over ons

Hateha is als agent-importeur exclusief vertegenwoordiger voor Nederland van enkele gerenommeerde buitenlandse fabrieken waaronder de verlichtingsfabrikanten Schuch en Meyer.

Schuch Industriële verlichting
In 1895 begon Adolf Schuch met de productie van porseleinen fittingen voor kooldraadlampen. De waterproof lamphouder – in die tijd een absolute noviteit – droeg enorm bij aan de wereldwijde reputatie van Schuch.

Het basisleveringsprogramma omvat:
1. Explosieveilige armaturen
2. Stof- en waterdichte armaturen
3. Industriële verlichtingsarmaturen
4. Noodverlichting
5. Straatverlichting

Meer informatie vindt u op: https://www.schuch.de

Meyer
De firma Meyer werd in 1946 opgericht door Hermann Meyer en ontwikkelde zich al spoedig tot de lichttechnische speciaalfabriek, die kwalitatief zeer hoogwaardige producten ontwerpt. De vormgeving van de armaturen maakt ze geschikt voor zowel moderne als historische architectuur, terwijl de optimale kwaliteit voldoet aan de zeer zware eisen van voornamelijk de industrie en de scheepvaart maar ook de bouw.

Design, functionaliteit en duurzaamheid zijn de doelen van Meyer. Langdurige ervaring, jonge creatieve medewerkers, moderne productiemethoden, betrouwbare toeleveranciers en een constante kwaliteitscontrole zijn de peilers voor een onovertroffen kwaliteitsproduct.

Meer informatie vindt u op: https://www.meyer-lighting.com/de/

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht