Helvar ActiveAhead Node Multisensor – de intelligentie van ActiveAhead gecombineerd met de voordelen van DALI
Helvar

Helvar ActiveAhead Node Multisensor – de intelligentie van ActiveAhead gecombineerd met de voordelen van DALI

De ActiveAhead Node Multisensor maakt deel uit van de intelligente Helvar ActiveAhead lichtmanagementsysteem. Hij kan worden gebruikt als draadloze sensor om andere ActiveAhead nodes in de buurt te bedienen in het Bluetooth® mesh netwerk.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De ActiveAhead Node Multisensor maakt deel uit van de intelligente Helvar ActiveAhead lichtmanagementsysteem. Hij kan worden gebruikt als draadloze sensor om andere ActiveAhead nodes in de buurt te bedienen in het Bluetooth® mesh netwerk. De Node Multisensor beschikt over een DALI uitgang waar standaard DALI armaturen op aangesloten. De aangesloten DALI armaturen kunnen geadresseerd en geconfigureerd worden via de ActiveAhead app. Via de app kan het lichtniveau en de lichtkleur ingesteld worden en kunnen er groepen en scenes gemaakt worden. Naast de DALI armaturen kunnen ook relais, dimmers en extra Helvar DALI-systeemsensoren worden aangesloten op de DALI uitgang.

De ActiveAhead Node Multisensor wordt gevoed door het lichtnet en bevat een ingebouwde DALI-voeding om de DALI lijn van stroom te voorzien. Dit maakt het ontwerp en de installatie eenvoudig omdat de bedrading eenvoudig is. De unit kan ingebouwd worden in het plafond met de meegeleverde veerklemmen. Ook zijn er opbouwaccessoires verkrijgbaar.

De aangesloten ActiveAhead nodes delen informatie, zoals bewegingsdetecties, via het mesh-netwerk en met een mobiele app kunt u het systeem waar nodig configureren. Dankzij het slimme software-algoritme kan Helvar ActiveAhead leren hoe de ruimte wordt gebruikt en zo de werking van de aangesloten armaturen voorspellen. Het leren is gebaseerd op de data die de Node ontvangt van lokaal aangesloten sensoren en van andere ActiveAheadNodes in het netwerk. Omdat het nooit stopt met leren, zal de ActiveAhead Node Multisensor zich aanpassen aan toekomstige veranderingen in de omgeving, zoals het plaatsen of verwijderen van een muur.

Er is ook een High Bay versie van deze sensor beschikbaar: de 5641 ActiveAhead Node Multisensor High Bay

Contactinformatie

Stuur ons een bericht