Helvar ActiveAhead – een uniek draadloos en zelflerend lichtmanagementsysteem
Helvar

Helvar ActiveAhead – een uniek draadloos en zelflerend lichtmanagementsysteem

Programmeren is niet nodig – het systeem leert zelf

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

ActiveAhead is een uniek draadloos systeem. Programmeren is niet nodig – het systeem leert zelf. Het systeem wordt opgebouwd door Nodes die via Bluetooth Low Energy met elkaar in verbinding staan en samen een mesh netwerk vormen. Alles wat het systeem leert wordt gedeeld met de armaturen in de omgeving. Daardoor voorspelt het systeem waar licht nodig is. En bespaart het energie, moeite en kosten.

𝟭. 𝗘𝗲𝗻 𝘀𝘁𝗮𝗽 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘂𝗶𝘁
ActiveAhead zet niet zomaar het licht aan als je er bent – het zet het licht aan voordat je er bent. Het verlicht letterlijk jouw route.

𝟮. 𝗔𝗮𝗻𝗽𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻𝗱
Als de bewegingspatronen in een ruimte veranderen, of de ruimte zelf veranderd, past ActiveAhead zich automatisch optimaal aan de nieuwe situatie aan.

𝟯. 𝗥𝗲𝗮𝗴𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱
ActiveAhead reageert op beweging en daglicht om energie en geld te besparen. Het reageert zelfs op veranderingen in de buurt, zoals op een boom die bladeren krijgt.

𝟰. 𝗥𝗲𝗰𝗵𝘁𝗱𝗼𝗼𝗿𝘇𝗲𝗲
Stuurkabels zijn niet nodig. ActiveAhead is eenvoudig te installeren en werkt automatisch vanaf het eerste moment.

𝟱. 𝗙𝗹𝗲𝘅𝗶𝗯𝗲𝗹
Het optionele, batterijloze bedieningspaneel is eenvoudig te configureren en stelt je in staat om 4 scenes te maken. Ideaal voor vergaderruimten.

𝟲. 𝗩𝗼𝗼𝗿𝘂𝗶𝘁𝘇𝗶𝗲𝗻𝗱
ActiveAhead is ontworpen voor de ‘data-driven’ toekomst. Nieuwe services zullen prestaties verbeteren en ruimten comfortabeler maken.

𝟳. 𝗢𝗻𝘃𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸
Als een ruimte leeg achtergelaten wordt, bijvoorbeeld in de vakantie, onthoudt ActiveAhead wat hij geleerd heeft. Klaar voor het moment waarop je terug bent.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht