Itsme BV

Signify

Over ons

Signify
Verlichtingsprojecten zijn complex. Of het nu gaat om ontwerp, installatie, inbedrijfstelling of IoT-integratie – er zijn de meest capabele professionals voor nodig om alles samen te brengen. Signify brengt de beste verlichtingsmerken ter wereld samen. En we willen ook de beste partners bij elkaar brengen.

Bij het Signify partnerprogramma draait alles om samenwerking tussen partners van wereldklasse om het allerbeste te bereiken. En dan streven om het nog beter te maken. Samen bouwen we aan de toekomst van connected lighting.

Signify is de wereldleider in verlichting voor professionals, consumenten en verlichting voor het IoT. Onze energiezuinige verlichtingsproducten, -systemen en -diensten stellen onze klanten in staat te genieten van een superieure lichtkwaliteit en maken het leven van mensen veiliger en comfortabeler, bedrijven productiever en steden leefbaarder.

Met een omzet van 6,9 miljard euro in 2021, ongeveer 37.000 werknemers en een aanwezigheid in meer dan 70 landen, ontsluiten we het buitengewone potentieel van licht voor “Better Lives, Better Worlds”.

itsme
Wat maakt ons speciaal?

Naast de betrouwbare levering van elektrische en mechanische componenten en professionele sourcing, bieden we meer. Met ons uitgebreide aanbod aan technische en logistieke diensten slagen we erin bij te dragen aan het succes van onze klanten:

– Expert team & Technical Support Desk op het gebied van automatisering en aandrijftechnologie
– Aangepaste logistieke oplossingen met optimale on-site beschikbaarheid
– Duurzaam advies over verlichtingstechnologie
– Breed trainingsaanbod
– Reparatie service
– Technische technologiepartnerships met talrijke leveranciers
en veel meer

Meer dan 100 jaar traditie met Itsme
itsme is gespecialiseerd in de levering van elektrotechnische en mechanische producten, oplossingen en diensten. Wij zijn al meer dan een eeuw een van de toonaangevende specialisten op dit gebied.
Ontelbare machine bouwers; module bouwers; onderhouds (industriële eindgebruikers) en industriële installatiebedrijven behoren tot onze klanten.

Nieuwe manieren met Itsme
de itsme groep bestaat uit itsme bedrijven in Nederland, Duitsland, België, Roemenië en Spanje. Dit biedt onze klanten voordelen zoals: internationaal overeengekomen contractuele overeenkomsten, geavanceerde technische oplossingen en het delen van de beste industriële praktijken.

Zowel op ons hoofdkantoor in Raamsdonkveer, als bij de diverse lokale verstigingen kunnen onze klanten rekenen op een zeer gemotiveerd en bekwaam team van commerciële, logistieke en technische specialisten.

Nieuws

HAK naar LED

itsme Lighting Technology – HAK naar LED

Verlichting is een belangrijk aspect van verduurzaming. In 2023 stopt de productie van tl-lampen en wordt de overstap naar energiezuinige led-verlichting echt urgent. Sommige bedrijven moeten er nog mee beginnen, andere zijn al jaren bezig.

Lees verder »

Vacatures

itsme Lighting Technology – Junior Lighting Designer

Als junior lighting designer ga jij je volledig onderdompelen in het gebied van moderne verlichtingstechnieken, hetgeen waarin wij koploper zijn in de markt en dit uiteraard ook willen blijven.

Na een uitgebreide, gedegen inwerkperiode adviseer jij relaties over diverse oplossingen op het gebied van verlichting, energie- en besturingssystemen waarbij jij (mede)verantwoordelijk bent voor projecten en/of klanten.

Het betreft een kantoorfunctie, maar hoe leuk is het dat je zo nu en dan zelf mee gaat naar de klantlocatie in binnen- en buitenland!
Wil jij op een verjaardag vertellen dat je voor een te gekke Food & Beverage klant werkt, de grootste bierbrouwerijen ter wereld of een gerenommeerd medisch leverancier, aangevuld met een tof takenpakket waarbij onder andere de volgende taken onderdeel uitmaken van jouw werkdag?

Vacatures bekijken »

Account Manager Professional Trade

We zijn op zoek naar een Account Manager Professional Trade om ons team in Nederland te versterken.

Werken voor Signify betekent creatief zijn en je aanpassen. Onze cultuur van continu leren en toewijding aan diversiteit en inclusie creëert een omgeving waarin je kunt bouwen aan je vaardigheden en carrière. Samen transformeren we onze industrie.

Als wereldleider op het gebied van verlichting lopen we voortdurend voorop. Door ons leiderschap op het gebied van connected lighting en het Internet of Things, slaan we nieuwe wegen in op het gebied van data analytics, AI en slimme huizen, kantoren, steden en meer!

Signify is een van de weinige bedrijven ter wereld die CO2-neutraal is en onze volgende duurzaamheidsdoelen zijn nog gedurfder: een verdubbeling van onze positieve impact op het milieu en de samenleving tegen 2025.

Vacatures bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht