EcoDim

EcoDim

Over ons

EcoDim – Dimmen zonder zorgen.

Registreer je gratis voor de beurs via onze uitnodigingslink:

https://register.visitcloud.com/survey/1ipjfs8k5ng7v?actioncode=NTWO000008VKC&partner-contact=2wq1sx2syr0ne

Ontstaan van EcoDim
In 2012 en onder een andere naam in de consumententak begonnen met de verkoop van led verlichting. Al snel werd duidelijk dat de led verlichting ook gedimd moest worden en hiervoor speciale led dimmers nodig zijn. Er was destijds niet veel keuze in de markt en daarom zijn we hier direct vol overgave ingedoken.

Omdat we in de beginperiode veel via onze consumententak hebben verkocht, hebben we heel veel feedback gekregen vanuit de markt. Veelgehoorde problemen: knipperende lampen, zoemende/brommende lampen, niet passend schakelmateriaal, te weinig aansluitvermogen, geen afstelmogelijkheden, enz. Tijd voor een led dimmer die dit soort problemen kan oplossen…

“Negatieve feedback is geen gezeur, maar gratis input voor productverbetering”

Werkwijze en visie
Deze instelling heeft ons de afgelopen jaren heel veel moois gebracht. Daarnaast vinden wij dat het onderste uit de kan moet. Door de directe lijnen met onze fabrikanten en bovenstaande belangrijke input vanuit de markt hebben we de afgelopen jaren onze producten telkens kunnen door ontwikkelen. Hierdoor staat er nu een kwalitatief en zeer volwassen assortiment. Maar wanneer er ruimte is voor verbetering, zullen we dit natuurlijk niet nalaten.

Onze insteek is om een zo universeel mogelijk product in de markt te zetten. Een dimmer die zoveel mogelijk led lampen kan aansturen, achter zoveel mogelijk schakelmaterialen te gebruiken is en in zoveel mogelijk klantbehoefte kan voorzien.

Kortom, dimmen zonder zorgen!

Distributie en bedrijfsvoering
Wij leveren uitsluitend aan B2B markt bestaande uit geselecteerde elektrotechnische groothandels, webshops, DIY shops en/of andere retailzaken. Naast dimmen zonder zorgen gaan wij ook een zakenrelatie aan zonder zorgen.

“Niet lullen maar luisteren, daarna poetsen!”

Lekker cliché, maar wel de mentaliteit van ons gezellige, hechte en jonge team. Wij doen alles als een team en stellen onze klant en de klant van onze klant centraal om onze producten te blijven verbeteren. Dit is ons inziens de enige manier om uiteindelijk tot de juiste product mix met de juiste specificaties te komen. Want wij bepalen niet wat er verkocht wordt, maar de markt bepaald wat gekocht wordt.

Onze binnendienst is uitstekend bereikbaar en staat met alle plezier klaar om onze partners, maar ook de klant van onze partners te woord te staan. Wanneer er dus een probleem/advies nodig is, neem dan gerust direct contact met ons op. Wij helpen u graag! Heeft u een verbeterpunt of een advies voor ons? laat het ons a.u.b. weten.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Wij geven de voorkeur aan een nauwe samenwerking met onze partners om gezamenlijk een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Hierin bespreekt onze buitendienst graag de mogelijkheden met u om tot een zo goed mogelijke set dimmers te komen.

In sommige gevallen kan dit afwijken van het standaard assortiment dat wij aanbieden op onze website. Wij leveren namelijk, wanneer gewenst, ook maatwerk of private label in opdracht van onze partners.

We zien jullie graag op de beurs.

Nieuws

Vacatures

Vacature Vertegenwoordiger buitendienst B2B

De functie
EcoDim B.V. is op zoek naar versterking op de buitendienst. Dankzij de harde groei van het bedrijf zijn wij op zoek naar een extra verkoper buitendienst. Als vertegenwoordiger ben jij samen met Gabbe verantwoordelijk van EcoDim led dimmers en aanverwante producten binnen de zakelijke markt. Jouw taak betreft het voortzetten van ons huidige dealernetwerk en het uitbreiden ervan (betreft o.a. elektrotechnische groothandels, bouwmarkten, retail/etail). Gabbe en jij zullen ieders jullie eigen markt bedienen en voor verantwoordelijk zijn.

Vacatures bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht